Η Tarros Hellas S.A., ιδρύθηκε στον Πειραιά τον Αύγουστο του 1999. Εκπροσωπεί στην Ελλάδα την εταιρεία "Tarros SpΑ Shipping” με γραφεία στον Πειραιά και στην Θεσσαλονίκη.

Εκπροσωπώντας τις γραμμές “Tarros SpA Shipping”, “Ignazio Messina & C.”και “Melfi Marine Corporation”, σήμερα η "Tarros Hellas SA" προσφέρει λύσεις μεταφοράς "door to door" μέσω ξηράς, τρένου και θάλασσας για FCL και LCL φορτία, με εβδομαδιαίες αναχωρήσεις από και προς όλους τους βασικούς προορισμούς που εξυπηρετεί.

Η Tarros SpA Shipping προσφέρει τακτική εβδομαδιαία σύνδεση από τα ιταλικά λιμάνια της La Spezia, Salerno, Genoa, Venice, Ravenna & Ancona στον Πειραιά και παρέχει επίσης απευθείας σύνδεση μεταξύ του Πειραιά και των λιμανιών της Τουρκίας, Αιγύπτου, Λιβάνου, Συρίας, Ιταλίας, Μαρόκου, Πορτογαλίας, Αλγερίας, Γεωργίας και Ρωσίας.

Με κεντρικά γραφεία και δικό της Container Terminal στη La Spezia , η "Tarros SpA Shipping" ενεργεί ως ο τοπικός πάροχος logistics για το εμπόριο μεταξύ Ευρώπης και Μεσογείου/Βόρειας Αφρικής.

Η Ignazio Messina & C. ξεκίνησε τη δραστηριότητα ιδιοκτησίας πλοίων στο μικρό λιμάνι του Ριποστό, Σικελία κατά το δεύτερο μισό του 19ου αιώνα.

Παρέχει τακτικές υπηρεσίες Container & Ro / Ro με πλοία πολλαπλών χρήσεων, που συνδέουν τη Νότια Ευρώπη, τη Μεσόγειο, την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και την Ινδία, καλύπτοντας περισσότερα από 50 λιμάνια και 40 διαφορετικές χώρες.

Χάρη στην ανάπτυξη ενός αποτελεσματικού συστήματος οδικής εφοδιαστικής διαχείρισης, ο Όμιλος προσφέρει υπηρεσίες σε περισσότερους από 100 εσωτερικούς προορισμούς στην Αφρική, στη Μέση Ανατολή και στην Ινδία, καθώς και στην Ευρώπη.